YanYanan avulla sinä ja ystäväsi voitte jakaa sijaintinne ja nähdä toisenne kartalla. Voitte nähdä, missä ystäväsi oli viimeksi ja milloin hänen sijaintiaan on viimeksi päivitetty, kun olette matkalla kokoukseen.
Lisää ystäväsi käyttämällä hänen koodiaan sovelluksessa. Kun ystäväpyyntö on hyväksytty ja te molemmat olette ottaneet sijainnin jakamisen käyttöön, voitte nähdä toistenne viimeksi jaetun sijainnin kartalla.
- Näet viimeksi jaetun sijainnin, päivitysajan ja sijainnin tarkkuuden kartalla.
- Ota sijainnin jakaminen käyttöön tai poista se käytöstä milloin tahansa.
- Hallinnoi ystäväpyyntöjä, poista ystäviä tai estä käyttäjiä.
YanYana lähettää sijaintisi vain, kun sovellus on auki näytöllä. Se ei säilytä sijaintihistoriaa tai reittilokia.
Jaa sijaintisi ystäviesi kanssa ja näe toisenne kartalla.