YanYana អនុញ្ញាតឱ្យអ្នក និងមិត្តភក្តិរបស់អ្នកចែករំលែកទីតាំងរបស់អ្នក និងឃើញគ្នាទៅវិញទៅមកនៅលើផែនទី។ អ្នកអាចមើលឃើញកន្លែងដែលមិត្តភក្តិរបស់អ្នកនៅចុងក្រោយ និងពេលណាដែលទីតាំងរបស់ពួកគេត្រូវបានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពចុងក្រោយ ខណៈពេលដែលអ្នកកំពុងធ្វើដំណើរទៅកិច្ចប្រជុំ។
បន្ថែមមិត្តភក្តិរបស់អ្នកដោយប្រើលេខកូដរបស់ពួកគេនៅក្នុងកម្មវិធី។ នៅពេលដែលសំណើសុំធ្វើជាមិត្តភក្តិត្រូវបានទទួលយក ហើយអ្នកទាំងពីរបើកការចែករំលែកទីតាំង អ្នកអាចមើលឃើញទីតាំងដែលបានចែករំលែកចុងក្រោយរបស់គ្នាទៅវិញទៅមកនៅលើផែនទី។
- មើលទីតាំងដែលបានចែករំលែកចុងក្រោយ ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពពេលវេលា និងភាពត្រឹមត្រូវនៃទីតាំងនៅលើផែនទី។
- បើក ឬបិទការចែករំលែកទីតាំងនៅពេលណាដែលអ្នកចង់បាន។
- គ្រប់គ្រងសំណើសុំធ្វើជាមិត្តភក្តិ លុបមិត្តភក្តិ ឬរារាំងអ្នកប្រើប្រាស់។
YanYana ផ្ញើទីតាំងរបស់អ្នកតែនៅពេលដែលកម្មវិធីបើកនៅលើអេក្រង់ប៉ុណ្ណោះ។ វាមិនរក្សាទុកប្រវត្តិទីតាំង ឬកំណត់ហេតុផ្លូវទេ។
ចែករំលែកទីតាំងរបស់អ្នកជាមួយមិត្តភក្តិរបស់អ្នក ហើយឃើញគ្នាទៅវិញទៅមកនៅលើផែនទី។
បានដំឡើងកំណែនៅ
9 វិច្ឆិកា 2026