Met YanYana kun je je locatie delen met je vrienden en elkaar op een kaart zien. Je kunt zien waar je vriend voor het laatst was en wanneer zijn of haar locatie voor het laatst is bijgewerkt, zelfs als je onderweg bent naar een afspraak.
Voeg je vriend toe via zijn of haar code in de app. Zodra het vriendschapsverzoek is geaccepteerd en jullie beiden locatiedeling hebben ingeschakeld, kunnen jullie elkaars laatst gedeelde locatie op de kaart zien.
- Bekijk de laatst gedeelde locatie, de updatetijd en de nauwkeurigheid van de locatie op de kaart.
- Schakel locatiedeling in of uit wanneer je maar wilt.
- Beheer vriendschapsverzoeken, verwijder vrienden of blokkeer gebruikers.
YanYana verzendt je locatie alleen wanneer de app op het scherm is geopend. De app bewaart geen locatiegeschiedenis of routelogboek.
Deel je locatie met je vrienden en zie elkaar op de kaart.