YanYana ඔබට සහ ඔබේ මිතුරන්ට ඔබේ ස්ථානය බෙදා ගැනීමට සහ සිතියමක එකිනෙකා දැකීමට ඉඩ සලසයි. ඔබ රැස්වීමකට යන අතරතුර ඔබේ මිතුරා අවසන් වරට සිටියේ කොහේද සහ ඔවුන්ගේ ස්ථානය අවසන් වරට යාවත්කාලීන කළේ කවදාද යන්න ඔබට දැක ගත හැකිය.
යෙදුම තුළ ඔවුන්ගේ කේතය භාවිතයෙන් ඔබේ මිතුරා එක් කරන්න. මිතුරු ඉල්ලීම පිළිගෙන ඔබ දෙදෙනාම ස්ථාන බෙදාගැනීම සක්රිය කළ පසු, ඔබට සිතියමෙහි එකිනෙකාගේ අවසන් බෙදාගත් ස්ථානය දැක ගත හැකිය.
- සිතියමෙහි අවසන් වරට බෙදාගත් ස්ථානය, යාවත්කාලීන කාලය සහ ස්ථාන නිරවද්යතාවය බලන්න.
- ඔබට අවශ්ය විටෙක ස්ථාන බෙදාගැනීම සක්රිය හෝ අක්රිය කරන්න.
- මිතුරු ඉල්ලීම් කළමනාකරණය කරන්න, මිතුරන් ඉවත් කරන්න, නැතහොත් පරිශීලකයින් අවහිර කරන්න.
YanYana ඔබගේ ස්ථානය යවන්නේ යෙදුම තිරය මත විවෘත වූ විට පමණි. එය ස්ථාන ඉතිහාසයක් හෝ මාර්ග ලොගයක් තබා නොගනී.
ඔබේ මිතුරන් සමඟ ඔබේ ස්ථානය බෙදාගෙන සිතියමෙහි එකිනෙකා බලන්න.