Med YanYana kan du och dina vänner dela er plats och se varandra på en karta. Ni kan se var din vän var senast och när deras plats senast uppdaterades medan ni är på väg till ett möte.
Lägg till din vän med hjälp av deras kod i appen. När vänförfrågan har accepterats och ni båda aktiverat platsdelning kan ni se varandras senast delade plats på kartan.
- Se den senast delade platsen, uppdateringstid och platsnoggrannhet på kartan.
- Slå på eller av platsdelning när ni vill.
- Hantera vänförfrågningar, ta bort vänner eller blockera användare.
YanYana skickar bara din plats när appen är öppen på skärmen. Den sparar inte platshistorik eller ruttlogg.
Dela din plats med dina vänner och se varandra på kartan.
Uppdaterades den
9 nov. 2026